luni, 26 august 2013

In mare....








Orice ai face, vara aceasta trebuie sa incerci o placere sexuala pe care atat tu, cat si el nu o veti uita niciodata: sexul in apa! Daca vei face dragoste cu iubitul tau in mare sau in piscina, nu numai ca veti tine scanteia relatiei aprinsa, dar veti avea parte si de una dintre cele mai frumoase aventuri erotice. 



Iata 4 experiente magice de care poti avea parte chiar acum!

1. Sexul in apa marii

Sunteti doi romantici incurabili, va plimbati de mana pe plaja, la lumina lunii, in timp ce va bucurati unul de compania celuilalt. Faptul ca sunteti singuri, linistea marii si nisipul care vi se scurge printre degete constituie declicul perfect pentru a initia o partida de amor chiar in apa marii. Sentimentul ca puteti fi oricand surprinsi in flagrant va incita si mai mult simturile si va face sa dati frau liber pasiunii mai mult ca oricand.

Inainte, incalzeste-ti trupul cu o scurta repriza de inot si fa-l nerabdator sa te posede. Apropie-te de el si initiaza preludiul cu cateva sarutari fierbinti. Cuprinde-i talia cu picioarele si joaca-te cu penisul lui pana ce il simti erect. Odata ce ai ajuns in aceasta faza, lasa-te patrunsa de el si raspunde-i la miscari cu acelasi ritm.

2. Sexul in piscina

Sexul in piscina este o alta experienta de neuitat de care poti avea parte vara aceasta. Ca si sexul in apa marii, aceasta idee se bazeaza mult pe spontaneitatea de care puteti da dovada, cat si de norocul pe care il veti avea, acela de a nu fi nimeni prin preajma. Noaptea, cand va intoarceti dintr-un club epuizati si fericiti, propune-i iubitului tau sa va racoriti putin in piscina hotelului.

Dupa cateva ture de bazin, timp in care amandoi ati uitat de oboseala, apropie-te de el si saruta-l prelung, in timp ce iti sprijini sanii cat se poate de mult de pieptul sau. Este semnalul de care avea nevoie pentru a te iubi chiar acolo, in piscina. Alege un loc in care apa sa nu fie mai adanca de talia ta pentru a nu va balansa foarte mult. Intoarce-te cu spatele si lasa-te patrunsa de iubitul tau in cel mai salbatic mod cu putina.

3. Sexul in jacuzzi

Ce poate fi mai romantic decat un jacuzzi plin cu petale de trandafir si doua pahare de sampanie pe marginea lui? Hmmm... suna prea frumos sa fie adevarat, nu? Propune-i o astfel de intalnire pentru o experienta memorabila care sa va incante simturile si amintirile pentru mult timp de acum incolo.


4. Sexul in cabina de dus

Asteapta-l sa intre la dus dupa ce v-ati intors de la plaja si intra peste el. Nimic nu il va surprinde mai mult decat imaginea ta dezbracata alaturi de el plin de sapun peste tot. Stimulati-va manual spalandu-va reciproc.

Mainile tale pline de crema de dus in timp ce ii curata trupul vor reprezenta preludiul perfect atat pentru tine, cat si pentru el. Aburul, pielea care se atinge de cealalta, mainile voastre, toate acestea reprezinta stimulentele perfecte pentru a initia o partida salbatica de sex sub dus. Ai grija insa sa nu va accidentati, cel mai bine ar fi sa asezi un covoras de baie antiderapant pentru a nu aluneca.

Spatiul mic va forteaza sa fiti creativi atunci cand va iubiti sub dus. Te poti lasa patrunsa atat din fata, cat si din spate, sau poti sa ridici un picior si sa-i oferi un altfel de unghi prin care sa te iubeasca - veti gasi cu siguranta o solutie.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu