joi, 25 iulie 2013

SEX cu lumina aprinsa

  
   De cate ori nu ti s-a parut ciudat ca doamnele din scenele de sex din filme poarta sutien? Sau chiar un neglijeu mai cuprinzator? Dar apoi te gandesti ca e vorba de filme cuminti, difuzate la ore neinterzise minorilor si ca, in realitate, toata lumea implicata intr-o astfel de scena ar fi goala pusca.
Din pacate, ce gandesti tu nu se pupa cu faptele, daca e sa ne luam dupa un sondaj realizat de britanici. Cu multa tristete pentru partea masculina a publicului, au fost comunicate urmatoarele: 48% din femei poarta cel putin o piesa vestimentara in pat, iar 61% prefera sa faca sex cu lumina stinsa.
  O viata sexuala pe intuneric e condamnata la esec: vei face dragoste mai rar, mai prost, mai putin intens. Daca-i dai o sansa, lumina iti face noaptea fierbinte sa  lumineze sub niste aspecte la care nu te-ai fi asteptat:



1.Legatura emotionala se consolideaza

  In loc sa verifici orice lucru din ceea ce spune si sa ii cauti privirea ca un fel de confirmare,de ce n-ai folosi aceasta „tehnica“ pentru binele relatiei voastre afective? Priveste-l in ochi in momentele intime si stabileste o complicitate intre voi. Mai tii minte de cate ori ai invidiat cuplurile care spun ca „se inteleg din priviri?“ E sansa voastra sa va specializati in asta.

2. Orgasmul se amplifica
Peste 85% din informatiile pe care creierul le primeste sunt captate de simtul vazului.Mai ales fiind vorba de barbati ,vazul este un aspect foarte important in viata sexuala.De ce-l inchizi cand esti pe cale sa te bucuri de o experienta atat de tulburatoare precum o partida de sex?
 De la Stanford citire: femeile care fac sex cu lumina aprinsa au orgasme mai intense si mai dese.

3.Increderea in sine creste

Lasa deoparte frica care iti bantuie fizicul: colacei, celulita, sani lasati. 63% din barbati prefera sexul pe lumina. Crezi ca toti se aleg cu vreo Heidi Klum? Nici pe departe! O femeie sigura pe sine este bulversanta pentru un barbat. Antreneaza-te sa-ti placa corpul tau si vei avea puterea sa convingi orice barbat sa-l placa.Trebuie doar sa incerci!O sa iti dai seama ca ti-ai facut prea multe griji nefondate.

4.Aprinde lumina treptat

Dupa ani de sex ca orbii, obisnuiti-va treptat cu lumina:
  • Folositi lumanari. Lumina lor este blanda si mai flatanta pentru imaginea corporal decat cea a unui neon (depaseste blocajul mental fata de ideea de cliseu).
  • Alege becuri cu lumina calda. Lumina cu nuanta de chihlimbar atenueaza aspectul cearcanelor, roseata zonelor iritate ale pielii si te infatiseaza intr-o alura catifelata.
  • Iubiti-va la lumina zorilor. Ceva-ceva se vede – nu prea mult, dar suficient cat sa porniti legatura vizuala din timpul sexului si cat sa va obisnuiti cu imaginea trupurilor goale.
Mult succes si curaj!




 
 


Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu